UTKUNUN HOBİLERİ
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
UTKUNUN HOBİLERİ
merhaba sizlerle utkunun hobilerini söylemek istiyorum utkunun hobileri şunlar : temizlik yapmak evleri süpürmek yemek yapmak hatta okadar severki evlere temizliğe gider çok sever
sonra yemekyapar örgü örer bikeresinde dersimiz boştu bi baktım utku örgü örüyodu biz test çözeriz oda örgü örer
bazen çamaşırları elde yıkamayla iyi oluyo diye elinde çitiliyerekte yıkamıştır yane sizin anlayacağınız KANDINLARDA BULUNAN BÜTÜN ÖZELLİKLER BULUNUR çok ama çok hamarattır
kızmız aman oğlumuz her iş gelir elinden
sonra yemekyapar örgü örer bikeresinde dersimiz boştu bi baktım utku örgü örüyodu biz test çözeriz oda örgü örer
bazen çamaşırları elde yıkamayla iyi oluyo diye elinde çitiliyerekte yıkamıştır yane sizin anlayacağınız KANDINLARDA BULUNAN BÜTÜN ÖZELLİKLER BULUNUR çok ama çok hamarattır
kızmız aman oğlumuz her iş gelir elinden
ersin8/B- utkuyu örnek alıyor
Geri: UTKUNUN HOBİLERİ
Arkadaşım bi kaç şey daha unutmuş bazen cuma günleri hizmetlilerle beraber okulun sınıflarını tuvaletlerini temizler. Müdür buna para vermez.Ama buda para istemez.Çünkü o bu işi severek yapar. Bunu alacak adam amaaan kadın yaşar. Bu sabah işe gider akşam evi temizler. Temizlik hastası bir çocuktur. Arasıra tuvaletlerin içine bile elini sokup temizlediği olmuştur.Bide çok iyi bebek bakar. Mutfağa girdimi kimse çıkaramaz.Bana bi kazak ördü 2 yıl önce hala giyiyorum 10 PARMAĞINDA 10 MARİFET UTKU BÜYÜKSÜN ANNE OFFF NE ANNESİ BABA (ENDİŞELENDİM)
burki1907- utkuyu örnek alıyor
UTKUNUN HOBİLERİ
YAKINDA UTKUYU KOCAYA VERECEZ TEKRARLAYALIM ÇOK HAMARATTIR
ersin8/B- utkuyu örnek alıyor
nayır utku evlenemez yoksa bu bir aşkın oyunumudurersin8/B demiş ki:YAKINDA UTKUYU KOCAYA VERECEZ TEKRARLAYALIM ÇOK HAMARATTIR
evet utkuyu iyi bir erkekle evlendircez
burki1907- utkuyu örnek alıyor
1 sayfadaki 1 sayfası